Steek je formulier voor de syndicale premie in de ABVV brievenbus op B340 of geef het mee met één van onze delegees.       

Kieslijsten

In het najaar van 2020 vinden de Sociale Verkiezingen plaats op de BASF TBE. Op vrijdag 16 oktober worden de stembrieven verspreid via de bedrijven. Vanaf die dag kan je stemmen per brief. De brief moet uiterlijk dinsdag 24 november de voorzitter van het kiesbureau bereiken. Je kan ook gaan stemmen in het stemlokaal van dinsdag 17 november t.e.m. dinsdag 24 november.

Het ABVV (werknemers) heeft sterke lijsten samengesteld voor de Ondernemingsraad en het CPBW. Een mengelmoes van ervaren kandidaten, aangevuld met een enthousiaste nieuwe generatie. We zijn ervan overtuigd dat je op de verschillende lijsten van het ABVV collega's terugvindt waarvan jij denkt dat ze je belangen het best kunnen verdedigen. Breng dus zeker je voorkeursstemmen uit (max. 6 voor de Ondernemingsraad en max. 5 voor het CPBW).

Was je op 12 mei 2020 (de eerste dag van de verkiezingen zoals het was vóór het uitstel door de coronapandemie) jonger dan 25 jaar? Dan breng je je stem uit op aparte jongerenlijsten. De ABVV-kandidaten op de jongerenlijsten worden op de pagina's van de kieslijsten voor de verschillende organen onderaan vermeld. Belangrijk: ook de bedienden jonger dan 25 jaar op 12 mei 2020 brengen hun stem uit op dezelfde jongerenlijsten.

Een overzicht van de kieslijsten van het ABVV (werknemers) vind je hier terug: