Steek je formulier voor de syndicale premie in de ABVV brievenbus op B340 of geef het mee met één van onze delegees.       

Binnen enkele maanden zijn het alweer sociale verkiezingen. Alle arbeiders en bedienden van de BASF TBE kunnen dan kiezen wie de volgende 4 jaar de ‘werknemersafgevaardigden’ in de Ondernemingsraad en het CPBW zullen zijn.

In plaats van onszelf op de borst te kloppen en te roepen "zie eens hoe goed wij zijn", is deze periode voor ons een tijd van evalueren. Intern kijken we terug op de voorbije jaren: hoe was onze werking, wat hebben we gerealiseerd, wat moeten we veranderen, op welke thema’s moeten we verder werken, enz.

We willen dit niet enkel binnen ons ‘clubje’ van ABVV afgevaardigden bespreken maar we willen graag van jou horen wat je van onze werking vindt.

In 2011 hebben we onze leden via een uitgebreide rondvraag gevraagd hun mening te geven over het ABVV op de BASF TBE. We doen dit nu opnieuw aan de hand van een korte bijgevoegde rondvraag.

We willen je dan ook vragen enkele minuten vrij te maken voor deze rondvraag.

In de eerste plaats willen we graag feedback van onze leden, maar elke collega die wil terugkoppelen naar het ABVV kan én mag (😀) de enquête invullen.

Klik hier om de rondvraag te starten.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.