Lees het voorakkoord CAO 2024/2025 op onze website. We starten de rondgangen in de controlekamers op 27 november om 06u.    Strijd loont !!   De wet-Van Quickenborne is van tafel !!   Verzet is geen misdaad.    Met cash betalen in het personeelsrestaurant blijft mogelijk dankzij het ABVV.    Directie schrapt Bus T ondanks stevig verzet van het ABVV.    Alle verschenen ABVV-info's nu op de website.   Er werd een akkoord bereikt met de werkgever over de fietsvergoeding/mobiliteitsvergoeding.         

Contact

Waar vind je het ABVV?

De vrijgestelde afgevaardigden van het ABVV op de BASF TBE hebben hun bureau in het gebouw B340. Dit gebouw is vlakbij poort 1 gelegen.

Daarnaast beschikt het ABVV over een team van gemandateerden die werken voor verschillende bedrijven en diensten op de site. Je kan ook altijd contact opnemen met één van hen. Ga naar de pagina "Wie is wie?" om te weten waar onze gemandateerden werken en hoe je ze kan bereiken.

Wil je langsgaan bij de Algemene Centrale van het ABVV? Het adres is: Van Arteveldestraat 17, Antwerpen (klik op het adres voor een kaartje).

Telefoneren

  • Syndicaal bureel: 03/561.46.80 (Jan) of 03/561.33.56 (Danny)
  • Gemandateerden: zie pagina "Wie is wie?"
  • ABVV Algemene Centrale: 03/220.68.11

E-mailen

Contactformulier

Heb je een vraag of een opmerking voor het ABVV?  Vul onderstaand formulier in en we contacteren je zo spoedig mogelijk!