Een dikke merci aan alle collega's die voor het ABVV gekozen  hebben. De volledige uitslag en onze nieuwe mandaatdragers later op deze site.   

Over De Rooie

In de zomer van 2016 is het ABVV team op de BASF TBE gestart met het uitbrengen en het verspreiden van een trimestriële nieuwsbrief: "Over De Rooie". Hiermee willen we de medewerkers op regelmatige basis informeren over hete hangijzers in het sociaal overleg op de site. Maar evengoed brengt Over De Rooie syndicaal en politiek nieuws dat alle werkenden en hun gezinnen in ons land aanbelangt.

Je kan de reeds verschenen edities van Over De Rooie op deze pagina, via links naar de gewenste jaargang, downloaden in pdf-formaat. Vanuit het menu bovenaan de website geraak je er ook. Daarnaast doen onze gemandateerden hun uiterste best om telkens er een nieuwe editie uitkomt, deze in gedrukte versie te verspreiden op de verschillende bedrijven en diensten van de site. We proberen tijdens de rondes ook steeds tijd te maken voor een babbel met de collega's over het vakbondswerk en de verzuchtingen die leven op de werkvloer. Zo is Over De Rooie ook een instrument voor ons om beter werk te leveren als personeelsvertegenwoordigers, en hopen we een grotere steun te vinden voor het ABVV onder de medewerkers. Maar door de vele tientallen werkplaatsen op de BASF TBE lukt het ons niet altijd om overal langs te komen. Check dus regelmatig de website om er zeker van te zijn dat je de laatste editie hebt kunnen doornemen!

De verschenen edities van Over De Rooie in pdf-formaat, gegroepeerd per jaargang: